Kalendář našich akcí

Harmony Water - leden 2020
středa, 29 leden 2020 19:00

Degustace – Portugalská vína

Zveřejněno v Kalendář
neděle, 19 leden 2020 00:00

Vinotéka

Pro Vaši snadnější orientaci v široké nabídce vín provozujeme na adrese sídla společnosti vinotéku, ve které je k dispozici 800 druhů vín.

S výběrem Vám rádi pomůžeme osobně tak, aby jste vždy dostali ta nejlepší vína za nejlepší ceny.

Vinotéka je v areálu Pražské tržnice, hala 28 Bubenské nábřeží 13, Praha 7 a je velmi dobře dostupná MHD i autem, s možností pohodlného parkování přímo před vinotékou.

Jsme zde pro Vás denně od 9.00 do 19.00 a v sobotu od 8.00 do 17.00 (po telefonické dohodě i v jiné hodiny).

Zveřejněno v Služby
čtvrtek, 16 leden 2020 00:00

Grand Prix Austerlitz

Grand Prix Austerlitz – mezinárodní výstava vín na které Vám pravidelně každý rok na jednom místě představujeme téměř 300 druhů vín z Moravy i ze světa.

Termín najdete v našem Kalendáři akcí.

Zveřejněno v Služby

Dodáme Vám vína pro Vaše zaměstnace, a to za velice výhodných podmínek jak pro ně, tak pro Vaši firmu. 

Neváhejte nás kontaktovat a my Vám vyjdeme maximálně vstříc.

Zveřejněno v Služby
čtvrtek, 16 leden 2020 00:00

Mineralizace

Celková mineralizace vody (označovaná jako TDS) je součtem všech rozpuštěných látek v daném množství vody. Je jediným objektivním hodnocením koncentrace minerálů. Výsledek je v přímé souvislosti s chemickým složením vody.
Mineralizovaná je každá přírodní voda. Stupeň mineralizace určité vody rozhoduje o vhodnosti jejího dalšího použití.
Statisticky se předpokládá, že člověk může při konzumaci běžné vody vypít během svého života až 220 kg rozpuštěných minerálů, proto voda s vysokým obsahem minerálů není vhodná pro pití každý den v množství potřebném pro zdravý život.
Voda Fromin má nízkou mineralizaci. S obsahem 190 ml/l je vhodná pro každodenní pití bez omezení po celý život. Je dostatečně elektricky vodivá, ale nezanáší organizmus solemi. Není nebezpečná ani pro právě narozené děti a kojence.
Pročišťuje organizmus starým a nemocným. Ani při vypití většího množství nevyvolává pocit plného žaludku. Plazmatickou reakcí se část vypité vody Fromin mění na čistou energii a její váha se ztrácí.

Zveřejněno v Služby
čtvrtek, 16 leden 2020 00:00

pH

Voda Fromin je antioxidant. Její pH je 8, proto dokáže kyselost v těle neutralizovat.
Metabolické procesy, stres a řada vnějších vlivů současného života překyseluje organizmus člověka. Většina dnešní městské populace má narušenou acidobazickou rovnováhu. Lékaři vědí, že kyselé prostředí je zdrojem a příčinou mnoha vážných nemocí, a také obezity, protože organizmus člověka používá tuk ke snižování kyselosti tělních tekutin a k ochraně proti kyselému prostředí všeobecně.

Zveřejněno v Služby
čtvrtek, 16 leden 2020 00:00

Kyslík

Většina příznaků nemocí a stáří souvisí s nedostatkem kyslíku. Nedostatek kyslíku brzdí činnost buněk, látkovou výměnu, urychluje stárnutí, zmenšuje schopnost proudění krve. Kyslík umožňuje vylučování nečistot z lidského organizmu.
Výzkum definitivně prokázal perorální příjem kyslíku. Kyslík obsažený ve vodě se dostane trávicím systémem do orgánových a tkáňových buněk. Bylo prokázáno, že trávící systém člověka je možné využít jako „druhé plíce“, které rychle zvýší obsah kyslíku v krvi a zlepší krevní obraz.
Voda Fromin obsahuje 6,15 mg/l rozpuštěného kyslíku a její nasycení kyslíkem je 69 %.

Zveřejněno v Služby
čtvrtek, 16 leden 2020 00:00

Réva Rakvice

Zveřejněno v Partneři
čtvrtek, 16 leden 2020 00:00

Vinařství Na Soutoku

Zveřejněno v Partneři

Hledat

OTEVŘENÉ AKCE

Tady najdete všechny akce, které jsou přístupné každému zájemci o víno. Pokud si přejete uspořádat soukromou uzavřenou akci, neváhejte nás kontaktovat.